Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der udelukkende oplysninger om dig, når du tager kontakt til os gennem enten mail, kontaktformular eller telefon. Disse informationer bruges til at tilpasse og forbedre vores tilbud og til at øge værdien af vores kunderelationer.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Partysquad.dk
Abildgårdsvej 35 4 th.
9400 Nørresundby
+45 6011 8217
info@partysquad.dk